Sobre mi

Em dic Montserrat, vaig néixer al centre històric de Barcelona. Crec que el barri antic d’una ciutat guarda el secret del seu origen i transformació a través de la història. Allà batega el cor dels seus habitants des de fa segles.

Montserrat Cardona guia i CEO d'argonautbarcelona.com i argonautaviatges.com

He treballat a diversos països, sempre dins de el sector turístic, i em vaig convertir en guia professional en 2003. Com a guia titulada em dedico professionalment al que més m’apassiona: el viatge. M’interessa compartir amb el viatger el coneixement i la interacció amb la cultura local, assegurar-me que tingui les claus del seu nou destí.

Actualment gaudeixo compartint els meus llocs preferits amb viatgers apassionats com jo mateixa. Som els Argonautes, preocupats pels valors, la sostenibilitat, el significat i l’experiència de viatjar. He creat aquesta web i un grup de Facebook per a tots els que desitgeu compartir aquests moments en qualsevol idioma. Serà un plaer llegir la vostra pròpia història.