Sobre mi

Em dic Montserrat, vaig néixer al centre històric de Barcelona. Crec que el barri antic d’una ciutat guarda el secret del seu origen i transformació a través de la història. Allà batega el cor dels seus habitants des de fa segles.

Montserrat Cardona guia i CEO d'argonautbarcelona.com i argonautaviatges.com

He treballat a diversos països, sempre dins de el sector turístic, i em vaig convertir en guia professional en 2003. Com a guia titulada em dedico professionalment al que més m’apassiona: el viatge. M’interessa compartir amb el viatger el coneixement i la interacció amb la cultura local, assegurar-me que tingui les claus del seu nou destí.

Actualment gaudeixo compartint els meus llocs preferits amb viatgers apassionats com jo mateixa: els Argonautes es preocupen pels valors, la sostenibilitat, el significat i l’experiència de viatjar. He creat aquesta web i un grup de Facebook per a tots els que desitgeu compartir aquests moments en qualsevol idioma. Serà un plaer llegir la vostra pròpia història.