Els viatges de l’argonauta

L’argonauta és la curiositat que tots portem dintre nostre, és estar obert a l’imprevist i a la sorpresa, a la coneixença d’altri. L’argonauta ets tu viatger, el protagonista, el que gaudirà de la experiència i l’emoció de la descoberta. Nosaltres som un grup de guies professionals que entenem les teves necessitats i expectatives. Et volem acompanyar i donar-te les claus per endinsar-te en el nou destí. Som guies habilitats que hem convertit la nostra passió pel viatge en la nostra feina.

El primer argonauta és deia Iasonas (Jason). Al seu vaixell Argo hi havia la tripulació més selecte de la Grècia mítica. Navegant pel mar Egeu, van travessar l’estret dels Dardanels, per desprès vorejar l’actual costa nord de Turquia pel Mar Negre (pels grecs Evxinos Pontos), fins arribar a la actual Geòrgia (Còlquida). Havien sortit per recuperar el velló d’or, una aventura més enllà del mar proper, per l’anomenat amb sarcasme «mar hospitalari».
L’Argo era un vaixell màgic, fet de roure, que va rebre el seu bateig de mar mentre Orfeu li cantava, acompanyat de la seva lira.

Comencem el viatge amb la imaginació. Tot viatge s’inicia mentre projectem com serà, la ruta que farem, si anirem sols o acompanyats. Orfeu ens canta i aquesta música ens omple l’ànima del plaer previ al viatge mateix. Cada cop que arribes a un lloc nou entres en una dimensió desconeguda. Fins i tot els llocs revisitats tenen la màgia d’obrir-nos noves portes i embadalir-nos.